eLomake

Luo joustavasti lomakkeita ja kerää vastaukset - digitaalisesti allekirjoitettuna

eLomake - palvelumme mahdollistaa joustavasti tietojen keräämisen verkkolomakkeiden avulla - samaan tapaan kuin vaikka Google Forms.

eLomakkeen etuna on, että palvelun kautta lähetettävät lomakevastaukset, kuten vaikkapa hakemukset, voi allekirjoittaa sähköisesti ja tuloksena on aidosti arkistoitava sähköinen dokumentti. Lomakkeista ja vastauksista kertyy automaattisesti arkisto ja ne voi kategorisoida vapaasti. Lomakevastauksiin voi liittää liitedokumentteja ja -tiedostoja, sekä jopa sijaintitietoisia kuvahuomioita.

Taustajärjestelmänä toimii iCMS - sisällönhallintajärjestelmä, joka mahdollistaa monipuolisen käyttöoikeuksien hallinnan niin lomakkeiden muokkauksen kuin katselu- ja vastaamisoikeuksien osalta.

Palveluun liittyy lisäksi organisaatiorekisteri, jossa voidaan määrittää organisaatioille nimenkirjoitusoikeuden omaavat henkilöt. Organisaation muokkausoikeudellinen jäsen voi täyttää organisaation puolesta lomakkeita, jotka lähetetään allekirjoitettavaksi tekijän valitsemille organisaation edustajille. Näin kukin henkilö toimii aina omalla käyttäjätunnuksellaan, eikä palvelussa tarvita esimerkiksi erillisiä organisaatiotunnuksia. Vahva tunnistautuminen tapahtuu hyödyntäen Suomi.fi - tunnistusta. 

Katso esimerkki - Joensuun eLomakepalvelu - ja ota meihin yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!