Monipuoliset verkkopalvelutoteutukset ovat ydintoimintaamme

Jo lähes 20 vuoden ajan olemme kehittäneet edistyksellistä sovelluskehystä, jonka ansiosta vain mielikuvitus on rajana verkkopohjaisille sovellutuksillemme. Perusmuodossaan sovellutus on verkkosivusto. Nykyaikaisen verkkosivuston takana on aina jonkinlainen sisällönhallintajärjestelmä, jolla sivujen sisältöä ja rakennetta ylläpidetään ja muokataan. Ehkä tunnetuin ja käytetyin järjestelmä tällä hetkellä on Wordpress. Meillä tämä järjestelmä on sovelluskehykseemme pohjautuva iCMS, joka on vaihtoehtoihin verrattuna erittäin hyvin räätälöitävä ja helppokäyttöinen, sekä sisältää edistyksellisiä ominaisuuksia mm. käyttöoikeuksien ja eri tietosisältöjen välisten yhteyksien hallintaan.

Toteutamme verkkosivustot aina skaalautuvina, mobiiliystävällisinä ja tarvittaessa luonnollisesti monikielisinä.  

Palvelumalliimme kuuluu, että kaikkien sivustojen taustajärjestelmä päivitetään automaattisesti. Sivustosi pysyy siis teknologisen kehityksen kärjessä. Ulkoasua, toiminnallisuutta ja sisältöä voidaan muokata toisistaan riippumatta, eli kun aikanaan haluat ehostaa sivustosi ulkoasua, se käy pienellä vaivalla verrattuna koko verkkopalvelun rakentamiseen uudelleen säännöllisin väliajoin.

iCMS ja verkkosivuston toteutus

iCMS on aina ajantasainen sisällönhallintajärjestelmämme.  Sen avulla tarjoat asiakkaillesi hyvää palvelua myös verkossa.
iCMS tarjoaa monipuoliset ratkaisut verkkopalvelujen luomiseen, ylläpitoon ja asiakaskommunikaatioon.
Se muodostaa vahvan perustan sähköiselle liiketoiminnalle ja markkinoinnille. iCMS – tuotantoprojektin lopputuloksena saat helposti ylläpidettävän verkkopalvelukokonaisuuden, jota voidaan laajentaa tarpeiden mukaan. iCMS – projekti koostuu tietyistä peruselementeistä, joiden mukaan myös hinnastomme on rakennettu.

Nämä peruselementit ovat

  1. Visuaalinen suunnittelu
  2. Rakennetoteutus 
  3. iCMS Järjestelmä
  4. Sisältömoduulit.

Lisäksi palvelun ylläpitoa varten täytyy valita kokonaisuuteen sopiva Hosting – ratkaisu.

Kuinka lähteä liikkeelle?

Ota yhteyttä! Se maksaa vain hetken molempien aikaa, käydään läpi teidän tarpeenne ja mietitään millainen ratkaisu siihen parhaiten soveltuu.