Webcasting

Webcasting ja videosisällöt verkossa

Innoventum Oy:llä ja yrityksen työntekijöillä on lähes viidentoista vuoden kokemus verkkopohjaisen videoviestinnän, eli webcastingin tuottamisesta ja kehittämisestä.

Olemme olleet toteuttamassa lukemattomia webcasting-lähetyksiä, sekä tehneet tuotantoja tukevia taustajärjestelmiä useille alan toimijoille.

Tapahtumawebcastit sisältävät yleensä videon lisäksi myös videoon tahdistettuja kalvoesityksiä, sekä oheismateriaaleja, jotka sisällytetään käyttöliittymään.

Olemme toteuttaneet webcasting-lähetyksiä ja streaming-ratkaisuja paitsi yrityksille, myös useille julkisen sektorin organisaatioille.

Toimimme lähetystuotannossa aina yhteistyössä luotettavien videoviestinnän ammattilaisten kanssa.


Tapahtumataltioinnit - esimerkiksi seminaarikokonaisuudet oheismateriaaleineen - voidaan integroida osaksi iCMS - pohjaista verkkopalvelua.

Webcasting - lähetykset palveluna

Toteutamme suoran verkkolähetyksen sekä tallenteen tilaisuudestasi luotettavasti ja ammattitaidolla, ns. avaimet käteen - palveluna.

Verkkokäyttöliittymä sisältää videokuvan lisäksi tahdistetut kalvoesitykset, oheismateriaalit, sekä haluttaessa esimerkiksi palautekanavan, reaaliaikaisen keskusteluikkunan ja käyttäjärekisteröitymisen/kirjautumisen.

Taltioinnit tehdään yhdessä videotuotannon asiantuntijakumppaniemme kanssa tarpeen mukaan yhden, kahden tai useamman kameran tuotantona.

Kysy lisää webcasting-ratkaisuistamme!

Soita 045 7845 0830 / Antti Kanes, tai lähesty meitä sähköpostitse, info@innoventum.fi.

Kysy rohkeasti lisää - autamme mielellämme unohtumattomien tapahtumien taltioinnissa ja julkaisussa - maailmanlaajuisesti!